Vilken vecka

Vilken otroligt otrevlig vecka detta varit.. En del solstrålar har de ju varit dock de ska jag inte måla över! 
Jag har varit sjuk nu sedan lite mer än en vecka tillbaka och verkligen varit helt utslagen! Feber, snorig och en fruktansvärd hosta. Har resulterat i svårt att sova osv. 

Jag saknar att jobba så jag tror jag spricker snart, jag saknar allt!
De känns jobbigt att bara sitta hemma och vänta på att bli frisk för de händer då fan inget haha 

Igår och idag har jag tagit tag i två saker jag tänkt på länge och äntligen kom jag till skott! Allt ska bli så bra de hoppas jag verkligen, för min skull. Jag har gjort något bra och rätt för min egna skull! Jg är värd de, jag är värd att känna mej duktig! 

Jag har så mycket att skriva igentligen men de är svårt att få ner allting..

I onsdags fyllde mamma år så då köpte jag en tårta och present till henne och firade henne så gott jag orkade med feber o hela paketet men de slutade med att jag somnade på soffan haha 

I fredags bjöd jag med mamma och min lillasyster på bio och vi såg den efterlängtade "fifty shades of Grey" och den var sådär, eller ja den var bra men inte alls som jag förväntade mej, tråkigt slut men mkt hände i filmen.

I lördags var de alla hjärtans dag och de firades ordentligt de! Mitt hjärta och jag myste till de under dagen så gott de gick och sen på kvällen blev de bowling som jag, älskling, mamma och min storebror gjorde ihop! De slutade med att hela gänget från byn var samlat och jag hade de jättekul! De behövdes just då tror jag! 

I söndags var de bara en soft dag, Jocke var dålig haha så vi var hemma och kollade film sen åkte vi ut och fikade hos mamma o pappa.

Igår, måndag satt jag bara hemma och funderade över livet i helhet och har nu beslutat mej för vissa saker! Jag avslöjar senare när de är lite mera aktuellt!! 

Nu sitter jag hos mina föräldrar, druckit kaffe och nu sitter jag i soffan och kollar tv med mamma.
Har äntligen bytt adress haha bättre set än aldrig! 
Ska snart hem till mitt hjärta som slutar 16 och då ska vi handla och göra mat så hoppas de blir en riktig mysdag idag med! 

Har inte skrivit något för jag har helt enkelt inte orkat, de är alldeles för mycket runt omkring mej just nu. 

Hoppas alla har en bra dag! 
//Jennifer 

Bott här i en vecka typ

Live for today